Commercials

Stemmenwerk

Voltaren Emulgel. Televisie. Studio De keuken.

Gemeente Amsterdam: Televisie en radio. Studio de Keuken.

ANWB. Radio. Studio Soundcircus.

Schonenberg gehoortoestellen. Radio. Studio Soundcircus

Boekenbon. Radio. Studio Soundcircus,

Kruidvat. Radio. Studio Soundcircus.

christine studio

Acteren

In 1989 ben ik afgestudeerd aan de Toneelschool Amsterdam. Sinds die tijd heb ik voornamelijk televisiewerk gedaan, minder toneel. Terwijl mijn hart daar ligt. Nadat ik de opleiding tot trainingsactrice heb gedaan, heb ik mij voornamelijk op het trainingswerk gestort en heb mij daar verder in ontwikkeld, als trainingsacteur, coachend speler en trainer. Wat niet weg neemt, dat mijn hart nog steeds ook bij het acteren ligt, zoals ik dat op de toneelschool geleerd heb en waar ik ook nog goed in ben!

hamlet hoorn 11
hamlet hoorn 12
Post- Bellevue Lunchtheater
spel: Leny Breederveld, René Geerlings, Christine Bijvanck, Cas Enklaar, 
tekst Nathan Vecht, 
vormgeving: Catharina Scholten,  
geluid: Hanneke de Feijter, 
dramaturgie: Marijn van der Jagt, 
regie: Loek Beumer, een productie van Productiehuis Bellevue
Post- Bellevue Lunchtheater
spel: Leny Breederveld, René Geerlings, Christine Bijvanck, Cas Enklaar, 
tekst Nathan Vecht, 
vormgeving: Catharina Scholten,  
geluid: Hanneke de Feijter, 
dramaturgie: Marijn van der Jagt, 
regie: Loek Beumer, een productie van Productiehuis Bellevue
TV serie La Famiglia 2016
Regie Vincent Schuurman
Planet Beauty 
Regie Emma Westerberg
One night stand 2016
20161004_133727
Anders 15-01-10 (136)
hamlet bij de hallen
P1030242